ART OF OIL ORANGE BASIL A friss narancs találkozik az aromás bazsalikommal, ami tökéletes gyümölcsös és fűszeres keveréket, tökéletes mediterrán ízeket ad. Az olívaolaj jól illeszkedik pl. a sütőtök leveshez, de sültekhez és turmixokhoz is, mint végső ízesítés.
Úgy gondoljuk, hogy egy jó olívaolajban döntően az olíva íze jelenik meg. Ezen egyszerű oknál fogva BIO oliva olajunk finomítása során, mintegy díszítésként különböző ízek diszkrét hozzáadását alkalmazzuk. Ehhez kizárólag természetes kivonatokat használunk. Például a rozmaring, a citrom és fokhagyma, a nyári szarvasgomba, vagy a chili hozzáadásával alkotunk finom, rafinált íz kombinációkat anélkül, hogy az olívaolaj eredeti aromáját elfednénk. Az olíva a hangszer, az ART OF OIL pedig a zenész, aki megszólaltatja.
Azért, hogy megvédjük a kiváló minőségű BIO olíva olaj aromáját, fénytől védett, nem átlátszó és rendkívül robusztus kőedénybe palackozzuk. A rómaiak már az ókorban használtak agyag amforákat a legértékesebb olajok és folyadékok tárolására. Az összes tárolási módszer közül, amelyet az elmúlt néhány ezer évben kipróbáltak és használnáltak ez bizonyult a legalkalmasabbnak. Ezen túlmenően, a minimál stílusban tervezett fekete palack egész egyszerűen felháborítóan jól néz ki, és kiváló asztali, konyhai kiegészítő.