Az Art of Oil exkluzív BIO olaj hagyományos módszerekkel, kézi úton kerül előállításra. Nem kötünk kompromisszumot a minőség rovására. Az összetevők kiválasztásától, a gyártási és finomítási eljáráson keresztül a csomagolásig semmit nem bízunk a véletlenre. A kiváló minőségű olívaolaj előállításához csak a legjobb olajbogyót használjuk, gondosan kiválasztott spanyol gazdáktól, akikkel személyes kapcsolatot ápolunk, hogy folyamatosan és következetesen biztosítsák termékünk magas minőségét. Az olajbogyót még a szüret napján előkészítik és helyben, azonnal, hidegen sajtolják. Mi kizárólag csak első osztályú BIO olajat állítunk elő, amely „extra szűz olívaolaj” néven ismert. A bogyó, amit az előállításhoz használunk nem különösebben gazdaságos kihozatalú, de éppen ebben a vékony gyümölcshúsban rejlik a titka, ettől intenzív, gyümölcsös illatú és különlegesen aromás-ízes a karaktere. Az olaj intenzív zöld színben fénylik, virágos illata emlékeztet az üde zöld fűre és a friss mandulára, íze nagyon gyümölcsös, friss és enyhén csípős. Akár tiszta, vagy természetes kivonatokkal ízesített, az ART OF OIL olívaolaj tökéletes társ a hagyományos és a modern konyhában.
Azért, hogy megvédjük a kiváló minőségű BIO olíva olaj aromáját, fénytől védett, nem átlátszó és rendkívül robusztus kőedénybe palackozzuk. A rómaiak már az ókorban használtak agyag amforákat a legértékesebb olajok és folyadékok tárolására. Az összes tárolási módszer közül, amelyet az elmúlt néhány ezer évben kipróbáltak és használnáltak ez bizonyult a legalkalmasabbnak. Ezen túlmenően, a minimál stílusban tervezett fekete palack egész egyszerűen felháborítóan jól néz ki, és kiváló asztali, konyhai kiegészítő.